Ondersteuning

Wanneer u ouder wordt wilt u zoveel mogelijk zelf blijven doen en in eigen hand houden. Een heleboel lukt u nog prima, maar het kan zijn dat u soms wat hulp of ondersteuning kunt gebruiken.

Familie of vrienden zijn dan fijn en vertrouwd, maar helaas niet altijd in de gelegenheid. Ik kan u ondersteunen, wanneer het u uitkomt, gewoon bij u thuis. Mijn ervaring is dat er snel een fijne band is opgebouwd zodat het al gauw vertrouwd voelt!

Mantelzorg

Als u mantelzorger bent, wilt u de zorg voor een dierbare natuurlijk het liefst zo goed mogelijk geregeld hebben. Naast zorg is aandacht en tijd vaak iets dat u als mantelzorger zelf invult. Soms lukt dat door omstandigheden niet of kunt u de tijd gewoonweg niet vrijmaken.

Om ervoor te zorgen dat uw naaste de persoonlijke aandacht krijgt die u zo graag voor hem of haar ziet, kan ik dat voor u invullen. Deze ondersteuning is heel divers; er is veel mogelijk. Ik kan incidenteel ingezet worden, maar ook bijvoorbeeld één of twee keer per week. Dat laatste heeft veel voordelen; uw dierbare heeft meer gezelschap en/of hulp, het geeft regelmaat in de week, één vast gezicht en contactpersoon, fijn gezelschap, de mogelijkheid voor uw naaste om een band op te bouwen, iets om naar uit te kijken en nog veel meer. En uiteraard kom ik gewoon bij uw dierbare thuis.

Herstel

Wanneer u herstellende bent van een ingreep of behandeling ontbreekt het soms aan mogelijkheden of energie om de dagelijkse dingen te doen. Een (tijdelijke) helpende hand kan dan een bijdrage leveren om meer rust te vinden zodat uw herstel zo voorspoedig mogelijk verloopt. Ook dan kan ik ondersteunen waar nodig, in goed overleg, zodat het bij uw behoeften aansluit.