Tarieven

Voor veel ouderen is het belangrijk om dingen in eigen hand te houden. Daarnaast vinden veel mensen het moeilijk om vrijblijvend hulp te ontvangen. Ook voor mantelzorgers biedt betaalde ondersteuning voordelen, omdat dit betrouwbaarheid en zekerheid met zich mee brengt.

Gewoon bij u thuis hanteert een los uurtarief met toeslagen voor het weekend of directe ondersteuning binnen 24 uur (indien mogelijk). Wanneer u wilt uitproberen of Gewoon bij u thuis voor u een fijne oplossing is kunt u éénmalig gebruik maken van het proefpakket.

Ook heeft u de mogelijkheid voor één van de ondersteuningspakketten te kiezen. Deze geven u zekerheid, een van tevoren vastgesteld vast moment in de week en korting op het uurtarief. 

Wanneer u geïnteresseerd bent kunt u vrijblijvend contact opnemen. Als u naar aanleiding van het kennismakingsgesprek graag gebruik maakt van mijn mogelijkheden gelden de volgende tarieven:

Voor uurtarief geldt; minimale afname 1 uur.

Ondersteuningspakketten dienen vooraf betaald te worden. In het weekend geldt een toeslag van 5,00 euro per uur. Wanneer u binnen 24 uur ondersteuning nodig heeft (indien mogelijk), geldt een éénmalige toeslag van 10,00 euro.

Bij vergoeding vanuit het PGB geldt het uurtarief.

Gewoon bij u thuis valt onder de Kleine Ondernemings Regeling; hierdoor vervalt het heffen van BTW.

Prijswijzigingen voorbehouden.

Nb: Ik bied geen (zware) huishoudelijke of persoonlijke zorg en verricht geen medische handelingen.