Over mij

Ik ben Alieke Zuidhoek, 48 jaar en woon sinds 2001 in het mooie Houten, samen met mijn man, drie kinderen en twee katten. Ik hou erg van wandelen en tuinieren. Daarnaast lees en puzzel ik veel en kook ik graag voor mijn gezin. Ik ben behulpzaam, geduldig en praktisch ingesteld. Naast mijn baan in de kinderopvang ben ik vijf jaar geleden gestart als huishoudelijk zorgverlener bij ouderen thuis; een enorm dankbaar beroep! Hierdoor werd duidelijk dat deze doelgroep mij na aan het hart ligt.

Ik hoorde steeds vaker van cliënten dat ze naast huishoudelijke en persoonlijke zorg ook vrijwel dagelijks andere hulp nodig hadden. Hoe fijn het zou zijn wanneer er iemand een paar keer in de week zou kunnen komen koken bijvoorbeeld? Of als er iemand mee kon gaan om een paar boodschappen te doen? Familie en vrienden wilden ze liever niet steeds inschakelen, of deze waren simpelweg niet in de gelegenheid.

Daarnaast werd ook benoemd dat er behoefte was aan gezelschap. Zeker in deze tijd vonden cliënten het moeilijk dat er tijdens zorgmomenten zo weinig tijd was voor een fijn gesprek of een kopje thee. Dit raakte mij en heeft mij doen besluiten om Gewoon bij u thuis op te richten. Ik bied hiermee een combinatie van functionele en persoonlijke ondersteuning aan, met tijd en aandacht voor elke cliënt. Hopelijk kan ik op deze manier gezelschap bieden aan ouderen in Houten en ondersteunen waar nodig!